Trading

Trebalo bi da ste na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Ali gdje i kada bi to trebalo biti?

 

Trgovina kriptovalutama, indeksi, pokazatelji itd. zahtijevaju puno vremena i iskustva koje malo ko od nas danas ima. Posao, porodica i druge obaveze, kao i nedostatak znanja koji otežavaju ulazak u ovu uzbudljivu branšu.

Međutim, sada je moguće pristupiti signalima za trgovanje i preporukama sa uspješnim partnerima iz Austrije. Pristup odgovarajućim uputstvima, trgovačkim signalima, kao i preporukama za trgovanje obezbjeđuje naša austrijska partnerska kompanija, čiji rad pratite preko backoffice-a.


Između ostalog, PTX Token se može koristiti za kupovinu trading paketa. Strategija trgovine stvorena je i optimizirana godinama, u saradnji sa rukovodiocima Wall Streeta. Osnove ove strategije uzimaju se na Forex tržištu.

Ovo nam omogućava da uspješno identifikujemo tržišni "vrh" i "dno" i uskladimo strategiju prema tome. Tržište je često veoma nestabilno jer cijene nisu racionalne, a naši brokeri su toga svjesni. Kroz osnovnu tehničku analizu, kao i grafičku analizu, koja uključuje sve procjene i trgovinske odluke, moguće je predvidjeti mogućnost kursa sa izvjesnom tačnošću.


 

Pored tehničke analize, svi signali trgovanja koji se prosljeđuju našim klijentima potvrđuju se i filtriraju po nalogu (centralni registar naloga berze, gdje se nalaze sve narudžbe, njihova izvodljivost je dokazana i izvršena, knjiga o narudžbini pokazuje trenutnu situaciju u porudžbini) kako bi se optimizirala po hitnom postupku.

Dakle, očigledno je kada na tržište dolaze naročito velike narudžbine, koje bi mogle imati snažan uticaj na tržište u retrospektivi. Sve u svemu, u prva tri mjeseca testa stvorili smo gotovo 1000%profita i uvijek pokušavamo postati bolji i tačniji i sigurniji. Jedan od naših aplikativnih programa je alat "Ninja-Trader", koji nas podržava u obradi podataka i pruža nam veću preciznost signala.

Svijesni smo da su hakerski napadi, posebno u kripto industriji u stalnom rastu, valute često nestaju, a češće i vlasništvu same kompanije. Da bismo izbegli ovo, veoma je važno da nikada ne držimo novac direktno na našem računu. Korisnik se prijavljuje u svoju kancelariju, povezuje odgovarajuću

Exchange preko API interfejsa, uz BackOffice, i time može postaviti trgovinu na berzi kripto-valuta, zaustavljanje / gubitak, količinu i sve ostale pojedinačno potrebne funkcije preko pojednostavljenog trgovačkog interfejsa. Stoga, korisnik ima potpunu kontrolu nad svojim novcem i odlučuje koja prava daje fizičkom trejderu ili botu i koja ne. API interfejs omogućava trgovcu da izvrši određenu narudžbu bez direktnog pristupa novcu - još jedan mehanizam za zaštitu klijenata. 50% prihoda od prodaje koristi se za kupovinu ProtecTHOR Tokena (PTX) na tržištu, što smanjuje snabdijevanje. Exchange

Exchange nudi trenutnu i sigurnu razmjenu FIAT-a na kripto-valute i obrnuto. Već postoje dvije najpopularnije valute, Eterium, koje mi takođe proizvedemo, kao i Bitkoin. U bliskoj budućnosti planirano je i uključivanje nekoliko novih novčića, kao što su Litecoin i Monero. Novac se automatski razmjenjuje i završava na sopstvenom novčaniku u backoffice-u, što je dodatno zaštićeno 2FA provjerom autentičnosti. Ponovo, 50% svih transakcija se koristi za kupovinu PTX-a na tržište i "zapaljenje " za dodatno smanjenje ponude i dodatno povećanje vrijednosti PTX-a.