Upozorenje o riziku za kupce i prodajne partnere

Ako odaberete znak za potvrdu, možete se identifikovati sa Projecthor-om DOO, Ul. Majke Tereze 56, 85360 Ulcinj Crna Gora. Prije korišćenja Internet portala i zaključivanja korišćenja i / ili ugovora o distribuciji i složiti se kako slijedi:

(1) Shvatili smo da je Projecthor inovativna kompanija koja upravlja tehnološkim konceptom za rudarenje digitalne blokčejn tehnologije - u okviru Projecthor kriptosistema mogu se razmenjivati informacije (kriptovalute). Za gore navedene namjene, visokokvalitetni softverski proizvodi (kao što je Matrix), kao i paketi za obuku i za "rudarenje kripto kovanice" obezbjeđuju se naknadno. Takođe, druge usluge, kao što su pristup projektnoj akademiji, Projecthor Biznis (Crowdfunding pp -) usluge, Exchange (ako je dostupna), koja pruža Matrix-u / s (kada je dostupna) (sve gore navedene robe i usluge biće u daljem tekstu "roba")). Roba omogućava korisnicima da učestvuju na kripto valutnom tržištu i uče nove stvari o ovoj interesantnoj i revolucionarnoj ideji koja svaki dan mijenja Svijet.

(2) Potvrdite da ste saglasni da Projecthor ne prodaje ili na drugi način distribuira kripto valute, bilo direktno ili indirektno, ili preko trećih lica.

(3) Potvrđujete i slažete se da, pored uslova ugovora, Projecthor ne daje nikakve predstavke, garancije ili obaveze bilo koje vrste o mogućnostima zapošljavanja, opcijama distribucije, očekivanjima od provizije ili drugim bonusa, prihoda ili ostalih prihoda bilo koje vrste.

(4) Potvrdite i saglasite se da sve distribucije, provizije ili drugi bonusi, prihodi ili ostali prihodi, ako postoje, treba da budu čisto dobrovoljni, ugovorno usaglašeni sa benefitima Projecthor-a.

(5) U principu nećete moći da zaradite novac ili na drugi način steknete pravo na nadoknadu putem jednostavne kupovine proizvoda Projecthora. Svi primjeri prihoda i dobitka, kao i eventualni rezultati koji mogu nastati u vezi sa raspodjelom robe, kao što je primanje provizija ili drugih prihoda od njih, treba shvatiti kao predstavke, i / ili procjene, kao očigledna ili inače vjerovatna očekivanja a kamoli kao provizije ili druge garancije ili obećanja. Stvarna očekivana provizija ili drugi prihod može se razlikovati u velikoj mjeri, ili čak ni uopšte ili samo u vrlo ograničenoj mjeri, jer zavise od velikog broja nepredviđenih ličnih, kao i ekonomskih faktora i varijabli. Konkretno, očekivane pretpostavke i / ili procjene treba razumjeti i ne trebaju biti shvaćene kao očigledne ili inače vjerovatne očekivanja provizije, a kamoli kao provizije ili druge garancije ili obećanja. Stvarna očekivana provizija ili drugi prihod može se razlikovati u velikoj mjeri, ili čak ni uopšte ili samo u vrlo ograničenoj mjeri, jer zavise od velikog broja nepredviđenih ličnih, kao i ekonomskih faktora i varijabli. Konkretno, stvarni troškovi provizije ili drugi troškovi zavise od napora prodaje pojedinca i zahtijevaju - kao i u bilo kojoj poslovnoj aktivnosti - veoma veliki i tekući prodajni napor, ukoliko želite postići uspješnu prodaju za Projecthor i želite zaraditi razumne provizije.

(6) Prognoze ili izjave o budućem razvoju ne mogu se napraviti na osnovu prethodnih distribucija, provizija ili drugih prihoda, jer i oni zavise od različitih nepredvidivih faktora i varijabli u smislu značenja (5).

(7) Projecthor Vas izričito savjetuje protiv Vaše odluke da se registrujete kao korisnik ili prodajni partner za Projecthor zbog, provizije ili drugih prihoda koje su podnijele treće strane, ili bilo kojoj proviziji ili prihodu koji su navodno zaradili drugi ditributeri i poslovni partneri. Ovakav zahtjev za posao za Projecthorer strogo je zabranjen ugovornim odredbama bilo kojeg distributera, naročito zato što se zarade provizije jednog distributera ili prihod jednog klijenta ne upoređuju sa očekivanim rezultatom drugog distributera ili dvojnika duplikata kupca.

Anmelden