releezer

prvi i jedini svjetski developer i tržišni lider za vlasnika virtualne trgovine (VSO)

 
 

Sa Releezerom, kreira se potpuno nova generacija online prodavnica – u isto vrijeme i prva prava društvena prodavnica. Umesto da uđe na tržište kao još jedna velika online prodavnica, Releezer nudi hiljadama trgovaca, uticajnih i poslovnih osnivača širom sveta priliku da učestvuju pošteno u ovom poslu i trgovačkim maržama svake prodate jedinice.

Istovremeno, "mali maloprodajni lanac" koji je pod sve većim pritiskom postaje sve konkurentniji integrirajući ogroman asortiman brendiranih robnih marki, za razliku od rastuće dominacije globalnih tržišta i korporacija.

Releezer prodavnica nudi krajnjim kupcima različite kategorije proizvoda, sa hiljadama popularnih brendiranih artikala u oblastima Fashion & Shoes, Beauty & Cosmetics, Jewellery, Consumer Electronics, Sports & Nutritions i još mnogo toga. Ova ponuda je zaokružena senzacionalnim dnevnim i vikend poslovima, što će također olakšati vlasnicima virtualne trgovine da osvoje kupce.


 

Releezer pretvara partnere u virtuelne trgovce

VSO dobijaju između 60-70% - a time i većinu - raspon trgovanja svakog artikla koji se prodaje preko odgovarajuće online prodavnice.

U cilju pružanja transparentnog pregleda uspjeha svakog pojedinačnog VSO-a, Releezer je u posljednje tri godine razvio platformu online trgovine koja podržava više klijenata. Svaki VSO dobija pristup svom Backoffice-u - središtu svojih aktivnosti. U BackOffice-u, vlasnik virtuelne trgovine ima pregled svog prodavnice u realnom vremenu, uključujući naplatu i detaljne statistike o prometu, kupovini, prihodima, margine, provizije, obuku, oglašavanje i drugo.


 

Distribucija uloga

Jednostavno i bez rizika za vlasnika virtualne trgovine (VSO). VSO se fokusira na marketing i prodaju svoje radnje i stoga je odgovoran za učestalost kupaca na svom individualnom i ličnom domenu trgovine.

Pored aktivnog VSO-a, tu su i lični link za prodavnicu, odredišna stranica i mnoštvo različitih reklamnih medija. Primjer veze: www.releezer.com/personalPartnerID Tipični troškovi i rizici trgovca na malo, kao što su povrati, neispunjavanje obaveza plaćanja, prevare, skladištenje, logistika, itd. Kompletno su pokriveni od strane Releezera. Releezer brine o cjelokupnom rukovanju prodavaonice i profesionalnom radu prodavnice, kao što je kupovina robe, skladištenje, logistika transporta, naplata, podrška korisnicima, povratak itd. Ovo je mesto gde dugogodišnje iskustvo Releezer tima i moćna mreža brend kompanija, veletrgovaca i distributera oduševljeno podržavaju ovaj novi koncept prodavnice . Relejzer neće upravljati svojom prodavnicom u svom domenu kao konkurenta svojim partnerima. To znači da krajnji kupci mogu koristiti veliki izbor diskontiranih ponuda kroz pojedinačne linkove vlasnika virtualne trgovine.

 

Snaga brenda franšiznog sistema, moć kupovne zadruge i uticaj lojalne zajednice čine koncept Releezer-ove tržišne strategije. Pored toga, Releezer će podržati izgradnju brenda sa masivnom PR strategijom.


 

Za to je interno PR odjeljenje već pripremilo opsežne priče i intervjue sa poznatim medijima. Konzistentna strategija brendiranja i jasno pozicioniranje brenda Releezera će zauzvrat koristiti svakom franšiznom partneru i vlasniku virtualne trgovine, što će još više olakšati generisanje kupaca. Lansiranje će biti popraćeno i odabranim proizvodima iz US Celebrities, od kojih će neki predstaviti svoje proizvode isključivo u Evropi, po izboru i pogurati novi brand online trgovine na relevantne kanale društvenih medija.

Menadžment tim i njegov međunarodni savetodavni tim imaju dugogodišnje iskustvo u rukovođenju sa proizvođačima potrošačke elektronike, velikim modnim kompanijama, izgradnjom brendova, odnosima s javnošću i još mnogo toga. Tim razvojnih timova uključuje međunarodne IT stručnjake koji se specijaliziraju za razvoj aplikacija nove generacije, s plaćanjem posebno u ključnim područjima kao što su razvoj mode, životnog stila i e-commerce platformi - Integracije, sigurnost podataka, Big Data, itd.