Pitamja o Projecthor-U D.O.O.


 
1Gdje je sjedište kompanije?
Projecthor DOO se nalazi u Ulcinju. Ulcinj je najjužniji grad Crne Gore na Jadranu. Crna Gora je zemlja koja pristupa EU, koristi se Euro valuta.
2Da li menadžment ima iskustva sa tržištem kriptovaluta?
Apsolutno. I u svim oblastima. Kompanija posjeduje sopstvene kontejnere sa specijalno razvijenim programima kao i operativni softver za razvoj sopstvene razmjene, trgovanje, sve što je potrebno za uspješan biznis u ovoj oblasti.
3Da li projecthor DOO prodaje kovanice?
Ne! Projecthor DOO prodaje obuku i tehnološka rešenja. Za pakete obuke nalazi se Protecthor-Coin po odgovarajućoj izdavnoj cijeni kao sadašnjoj vrijednosti.
4Šta je sadržaj paketa obuka?
Paketi za obuku pokrivaju širok opseg. Sadrži opšte teme, kao i specifične, ciljane informacije o kripto tržištu, online marketingu, mrežnom marketingu, izgradnji sopstvenog biznisa i još mnogo toga. Cilj je da svaki partner koji se informiše u ovoj industriji može djelovati prema svojim ciljevima i interesima.
5Da li je projecthor DOO naveden
Još ne, ali to je cilj. Sa IPO, profit će se realizovati srednjoročno i dugoročno, što će pozitivno uticati na cjelokupan koncept. Ali korak po korak.

 

Pitajna o Protecthor Kriptovaluti


 
1Da li je Protecthor (ptx) valuta?
Ne. Valute izdaju samo države. Protecthor je jedinica u kriptosistemu, baš kao i sve ostale kriptovalute.
2Da li je u Blokčejnu upisan ProtectThor?
Naravno. Ovdje (COMING SOON) ćete ga naći u Block Explorer-u.
3Ima li Protecthor svoj bijeli papir (eng. White paper)?
Bijeli papir je dostupan ovdje (COMING SOON) na različitim jezicima.
4Da li je Protecthor uporedljiv sa ostalim kripto novcem?
Ne želimo da se upoređujemo sa drugim novcem ili sa drugim dobavljačima, a čak ni sa konkurencijom. Svako ljudsko biće može slobodno da odluči. Ako vam se dopada ideja Protecthor-a, dobro došli ste kao partner i / ili kupac.
5Kako da dobijem Protecthor kovanice?
Protecthor je trenutno dostupan na samo dva načina:

Kao besplatan poklon uz jedan od servisnih paketa Projecthor-a DOO.
Putem transakcije od strane drugog korisnika.
6Da li mi treba pristup internetu za plaćanje pomoću Protecthor kriptovlaute?
Apsolutno, ali to ne bi trebalo da bude problem.
7Da li je Protecthor naveden na berzama?
Protecthor, će blagovremeno pristupati relevantnim berzama. Ali naša vlastita berza će početi veoma brzo.

 

Pitajna o poslovnim mogućnostima


 
1Šta moram da uradim kako bih zaradio na Projecthoru?
Da biste izgradili nešto sa Projecthor mrežom, sve što treba da uradite je da razgovarate sa ljudima. Online webinari i deponovani video snimci će posužiti kao prva pomoć za vas. Naši offline eventi u vidu prezentacija / informacioni eventi (eng. Event- događaj) su prikazani u kalendarima. I naravno da se morate registrovati kod nas (besplatno).
2Koliko novca mogu da zaradim?
Na Vama je, i sve zavisi od Vas. Projecthor vam pruža svoj sistem mogućnosti. Za šta postoji literatura i video zapisi namijenjeni obuci.
3Was ist, wenn ich nur einer Person oder gar keiner Person den Protecthor-Coin empfehle?
Durch den Marketingplan erhälst du bereits ab der ersten Person 10% Provision auf die erste Ebene. Jede positive Empfehlung von dir und/oder deinen Partnern löst über die Ebenen eine entsprechende Provision aus. Ansonsten wartest du auf die Börsenlistung.
4Wo investiert die Projecthor DOO ihre Gelder?
Das kannst du dem Whitepaper entnehmen. Generell natürlich in Projekte, Startup´s pp. mit Rendite.
5Šta ako preporučim Protecthor kovanicu samo jednoj osobi ili nijednoj?
Marketing plan daje vam 10% provizije na prvom nivou počevši od prve osobe (po strkturi Matrix-a). Svaka pozitivna preporuka od Vas i / ili Vaših partnera veže se za Vas kroz nivoe na šta se obračunava Vaša provizija koju dobijate kao zaradu. Čeka se na berzanske liste.
6Gde je Projecthor D.O.O ulagaže svoja sredstava?
To možete videti u white paper kripto valute. Generalno, naravno, u projektima, Start up-ov pp sa niskim rizikom i brzim periodom povrata.
7Kako da počnem sada?
Prvo, prijavite se besplatno na website-u Protecthor-a. Ovo je moguće samo putem referentnog linka! Dobit ćete ga od osobe koja vas je preporučila za ovu priliku. Tada ćete videti vašu referentnu vezu u vašem Back office-u, koji možete nakon registacije posjetiti. Čim potencijalni kupac kupi servisni paket, pokrenuće se obračun provizije.
8Moram li nabaviti servisni paket da bih dobio provizije?
Ne!
9Kako mogu da kupim servisni paket?
Trenutno je to moguće putem bankovnog transfera (podaci se mogu naći u sistemu / pod gotovinom) ili sa BTC ili ETH. Uvijek navesti broj predmeta.

Zapamtite: Transfer može potrajati od 3 do 4 radna dana. Kada bude na našem računu, biće naknadno upisan u Vaš kripto novčanik. Sada možete, ako želite, kupiti paket u našoj radnji.