ETIČKA PRAVILA

Srdačno ćemo vas pozdraviti u ime naše kompanije kao novog ugovornog partnera (kupca i / ili prodajnog partnera) i želimo vam svaki uspeh u svojoj djelatnosti kao nezavisni prodajni partner Projecthora DOO. U distribuciji i ponudi naše robe (pogledajte uslove) i kontakte sa drugim ljudima za nas je uvijek potrošač-prijateljstvo i - sigurnost, ozbiljnost, poštena saradnja i očuvanje zakona i dobrih običaja apsolutno u prvi plan. Zato vas pozivamo da pročitate sljedeća etička pravila kao i naše opšte odredbe i uslove.

ETIČKA PRAVILA ZA POTROŠAČE

Poslovni i prodajni partneri, iskreno i samo iskreno savjetuju svoje klijente, razjašnjavaju bilo kakve nesporazume o ponudi (robu), poslovnoj prilici ili drugim izjavama tokom konsultacija. Po zahtjevu kupca, prodaja se može odložiti. Sve informacije o robi i poslovne mogućnosti moraju biti sveobuhvatne i istinite. Potencijalnom ugovaraču se ne traži prihvatanje proizvoda ili učestvovanje u matrici sumnjivim i / ili obmanjujućim obećanjima. Čak ni obećavajući posebne pogodnosti, ako su ove koristi povezane sa budućim, neizvjesnim uspjehom. Prodajni partner ne može garantovati kompenzaciju bilo kojem potencijalnom Prodajnom partneru ili podstaknuti nerealna očekivanja. Poslovni partner ne može tvrditi da je plan kompenzacije ili ponude kompanije Projecthor DOO odobren ili podržan od strane vladine agencije.

ETIČKA PRAVILA ZA RAD SA DISTRIBUTIVNIM PARTNERIMA

Prema prodajnom partneru se Projecthor ophodi fer i pošteno. Ovo se odnosi i na poslovanje sa partnerima za distribuciju drugih mrežnih marketinških kompanija, online distributera ili drugih direktnih prodavaca. Novi distributeri su istinito upoznati sa svojim pravima i obavezama. Informacije o mogućim prodajnim mogućnostima i mogućnostima zapošljavanja moraju se izostaviti ako to nije tačno. Nijedno verbalno uvjerenje u vezi sa Projecthor-om DOO se ne može napraviti. Distributerima nije dozvoljeno da namamljuju distributere drugih kompanija. Takođe je zabranjeno pokretanje ili animiranje drugih distributera za promjenu sponzostva u Projecthor-u DOO. Dužnosti iz §§ 7-10 Opštih uslova distribucije takođe se smatraju etičkim pravilima i moraju se uvijek poštovati.

ETIČKA PRAVILA ZA BAVLJENJE DRUGIM PREDUZEĆIMA

Gegenüber anderen Unternehmen des  Network-Marketing-  oder  sonstigen Unternehmen des Direktvermarktungsbereichs verhalten sich die Vertriebspartner von U poređenju sa drugim kompanijama u mrežnom marketingu ili drugom sektoru direktnog marketinga, distributeri Projecthor-a D.O.O su uvijek pošteni, iskreni i poštuju uobičajena pravila normalnog ponašanja. Zabranjene su reduktivne, pogrešne ili nepoštene komparativne izjave o ponudama ili distribucijskim sistemima drugih kompanija. Mi poštujemo etička pravila naše kompanije, zbog čega tražimo bezuslovnu saglasnost sa njima.

Anmelden