Zaštita podataka

Projecthor-u je važna privatnost. Zbog toga prikupljamo podatke samo tamo gdje je to od suštinskog značaja za korišćenje naših usluga. Projecthor rukuje vašim podatcima poverljivo, pažljivo i svrsishodno. Pridržavamo se odgovarajućih zakonskih uslova, sljedećih principa i štitimo vaše podatke koristeći industrijske standardne sigurnosne mjere. Unošenjem vaših ličnih podataka i korišćenjem naših usluga, obradit ćemo Vaše lične informacije u skladu sa ovim principima.

1. Prikupljanje i korišćenje ličnih podataka

Ako želite da kreirate profil na našoj web stranici www.projecthor.me, morate nam dati bar vaše ime i e-mail adresu, kao i lozinku prilikom registracije i usaglasiti se sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti kao i naša mrežna uputstva. Da biste kreirali svoj profil, morate unijeti vaše podatke (kao što su vaše mjesto boravka, poštanski broj, pol, rođendan, informacije o kontaktu na Skype-u, Facebook-u itd.). Ove informacije će Vam pomoći da kreirate svoj profil, koji ćete takođe koristiti u Projecthor Network-u da biste stupili u kontakt sa sličnim ljudima, razmijenili informacije ili učitali informacije. Ako šaljete pozive putem Refferallink-a i kliknete na ovaj link i ako se registrujete na veb lokaciju Projcthor-a, registrovani korisnici mogu imati pristup vašoj e-mail adresi, broju telefona ili drugim informacijama koje ste naveli u svom profilu. Kada se prijavite za Refferallink od člana Projecthor-ovog Affiliate programa, taj član ("Sponzor") moći će da vidi vaše kontakt podatke nakon registracije.

Da bismo mogli da Vam platimo svoje bonuse iz Programa za projektovanje programa, potrebni su Vam i Vaši banci (ime banke, adresa, broj računa, IBAN) i skeniranje Vašeg pasoša ili drugog službenog dokumenta kao dokaz o adresi i identitetu. Sakupljamo, čuvamo, obrađujemo i koristimo vaše lične informacije u svrhu pružanja naših usluga i za pružanje marketinških informacija i samo u mjeri u kojoj je to potrebno. Mi samo zadržavamo vaše lične podatke sve dok smo legalno obavezni da to učinimo. Mi preduzimamo odgovarajuće organizacione i tehničke mjere da zaštitimo vaše lične podatke od manipulacije, gubitka, uništenja ili neovlašćenog uređivanja. Pristup Vašim podacima u našim službama je zaštićen lozinkom, a osjetljivi podaci (kao što su informacije o bankovnom računu) zaštićeni su SSL enkripcijom kada se ti podaci prenose sa vašeg web pretraživača i usluga. Pristup vašim ličnim podacima je dozvoljen samo specijalno ovlašćenim licima koja su odgovorna za servisiranje naših usluga. Redovno preispitamo naš sistem za potencijalne ranjivosti i napade i kontinuirano poboljšavamo naše bezbednosne mjere u skladu sa tehničkim razvojem. Međutim, Projecthor ne preuzima odgovornost za štetu nastalu gubitkom podataka ili znanja i obradom ličnih podataka od strane neovlašćenih lica. Vi ste odgovorni za zaštitu podataka o registraciji. Zaštitite bezbednost vašeg profila koristeći jaku lozinku i ne djelite je sa drugima. Imajte na umu da vaše poruke koje su poslate drugim članovima zajednice Projecthor, trenutne poruke ili slične poruke nisu šifrovane. Zato preporučujemo da putem ovih medija ne razmijenjujete povjerljive informacije.

2.Kolačići

Projecthor koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi olakšao korišćenje naših usluga i pružio informacije za poboljšanje naših usluga. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje pretraživač stavlja u određeni direktorij u korisnikovom sistemu. Možete kontrolisati kolačiće pomoću podešavanja pregledača i drugih alata. U principu, naše usluge se takođe mogu koristiti bez prihvatanja kolačića. Međutim, korišćenje pojedinačnih funkcija na našoj web lokaciji može biti ograničeno kada se kolačići deaktiviraju.

3.Social Plugins

Naša web stranica koristi društvene dodatke različitih društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter i Linkedin (u daljem tekstu "Mreže"). Društveni priključci označeni su logotipom ili tekstom. Ovo će omogućiti mrežama da znaju da ste pristupili odgovarajućoj stranici našeg sajta. Ako ne želite ovo, morate se odjaviti iz mreža prije posjete našoj stranici. Međutim, čak i tako se ne može sprečiti, da se informacije najbolje prenose kada se kasnije prijavljuju na mreži. U svrhu i obimu prikupljanja podataka i dalje obrade podataka, kao i njihovih prava i postavljanja opcija za zaštitu vaše privatnosti, molimo pogledajte politiku privatnosti odgovarajućih mreža.

4.Web analiza usluga

Koristimo usluge web analitike da procjenimo korištenje naše web stranice, da dobijemo informacije za poboljšanje naših usluga i kontrolu oglašavanja. Većina usluga web analitike koristi kolačiće. Generisane informacije mogu se prenijeti na server u inostranstvu i tamo se čuvati. Imate pravo da u bilo kom trenutku zabranite buduće snimanje podataka o mjerama koristeći opciju odjavljivanja na web stranicama web analitičkih usluga. Projecthor koristi sledeće usluge web analitike: Google: http://www.google.com/settings/ads

5.Prikazivanje podataka trećim stranama i / ili u inostranstvu

Projecthor radi za svoje usluge. sa trećim licima i pojedincima (npr. za održavanje, analizu, marketing, razvoj, itd.). Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim informacijama isključivo radi obavljanja ovih zadataka za nas. Projecthor obezbeđuje da ti podaci nisu otkriveni od strane trećih strana niti se koriste u druge svrhe. Slučajno, Projecthor će podijeliti vaše podatke sa trećim licima ako je potrebno za korištenje naših usluga, ako ste nam dali dozvolu ili ako je objelodanjivanje potrebno za izvršavanje vaših uputstava i ako je objelodanjivanje dozvoljeno zakonom ili da poručite prinudnoj mjeri ili na drugi način Pravna radnja, kao i za ostvarivanje prava, imovine ili sigurnosti Projecthor-a, njegovih članova, posetilaca ili javnosti. Projecthor osigurava da treća lica obrađuju Vaše lične podatke samo kao što bi Projecthor trebao da uradi. Takođe možemo prenijeti vaše lične informacije trećim licima u sklopu prodaje Projecthor-a, imovine preduzeća ili promjene u vlasništvu Projecthor-a ili jedne od njenih podružnica ili u pripremi za bilo koji od ovih događaja. Treća lica kojima prenosimo ili prodamo našu imovinu imaju pravo da nastavite da koristite lične podatke koje nam dostavite i druge informacije u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Projecthor, kao i treća lica koji su uključeni, generalno obrađuju osobe u svrsi navedenoj u ovoj politici privatnosti podataka u Crnoj Gori, odnosno u zemlji u kojoj korisnik živi. Međutim, objelodanjivanje ličnih podataka u inostranstvu će se dogoditi samo ukoliko i u kojoj zemlji je zaštita podataka jednaka onoj u Crnoj Gori, tj. ukoliko je Projecthor sklopio sporazum sa tim trećim licem.

6. Vaša prava i opcije

Imate pravo da u svakom trenutku zatražite besplatne informacije o tome da li i koje lične podatke Projecthor ima o vama. Takođe možete zatražiti od Projecthora da ispravi ili briše bilo koje lične podatke ili komentare koje ste ostavili. Molim vas da pošaljete svoj zahtjev u pisanoj formi na support@protecthor.me. Uvijek možete pristupiti, ispravljati ili izbrisati svoje podatke sačuvane na vašem profilu, prilagoditi ili ukloniti sadržaj ili izbrisati cio svoj profil. Ukoliko izbrišete svoj profil, vaši podaci će se uvijek ukloniti sa web stranice u roku od 24 sata. Informacije koje šaljete ili objavljujete drugim osobama u mreži projektora mogu i dalje biti vidljive čak i ako je vaš profil izbrisan. Možemo nastaviti sa zadržavanjem vaših ličnih podataka nakon brisanja vašeg profila, ako je takvo zadržavanje neophodno za ispunjavanje naših zakonskih obaveza, u skladu sa regulatornim zahtjevima, rješavanjem sporova između članova ili primjenom naših uslova, ove politike privatnosti ili naših Projcthor-ovih mrežnih politika.

7.Marketing

Projecthor može koristiti vaše lične informacije u marketinške svrhe. Međutim, možete izjaviti da se ne želite oglašavati.

8. Promjene ove Politike privatnosti

Projecthor zadržava pravo da promjeni ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Promjene će biti objavljene na web stranici Projecthor-a i stupiti na snagu nakon njihovog aktiviranja. Ako nastavite da koristite naše usluge nakon primanja obaveštenja o bilo kakvim promjenama ili objavljivanju na našoj veb lokaciji, smatraće se da ste pristali na ove promjene.

9.Kontakt

Ako imate pitanja o ovoj politici privatnosti ili privatnosti u Projecthor-u, možete se obratiti support@protecthor.me u bilo koje vrijeme.