E-Learning
Online-Academy

Bitcoin & Co su interesantni širim narodnim masama širom planete. Od svog uvođenja u 2009, mediji redovno izvještavaju o blockchain-u. Zajednica raste širom sveta kao i spremnost da se prihvate kripto valute kao način plaćanja. U budućnosti, naša online akademija će obrazovati i informisati zainteresovane strane na čitavoj planeti o oblastima Blockchain, Bitcoin, Ethereum & Co i to na jednostavan i razumljiv način.

Koncept 3-stepene naše online akademije:

Najvažnija pitanja /
FAQ Online Academy

FAQ Closed
BackOffice područje

1Koji sadržaj mogu naći na Online Akademiji?
Online akademija sadrži "osnovno znanje" o kripto-valutama. Saznajte sve o kripto-valutama: od svrhe decentralizacije, do privatnih ključeva, korištenja i mining-a, do trgovanja i čuvanja kripto-valuta.
2Zašto bih diplomirao na online akademiji?
Kripto-valute, decentralizacija i digitalne valute su složena pitanja koja do sada mali broj ljudi može u potpunosti da razume i objasni. Zahvaljujući našim predavačima, koji se intenzivno bave kripto valutama, dobićete jasnu uputu cjelokupne problematike. Online akademija je u pravo mjesto za Vas ako razmišljate o investiranju u kripto-valute, a još uvek niste potpuno razumeli tehnologiju ili ako niste u potpunosti sigurni pružamo Vam mogućnost da sa svojim prijateljima ili saradnicima budete uspješni i među prvima! Naravno, mi svo u konstantnom procesu evolucije, razvijamo modele i prilagođavamo se brzom razvoju Blockchain-a kako bi Vas bolje informisali!
1Kada ću imati pristup online akademiji?
Odmah po uplati paketa. Transfer može zahtevati ručno aktiviranje nakon prijema uplate na našem računu. Ovo se dešava u roku od 1-3 radnog dana nakon primanja transakcije.
2Da li postoji rok do kada se moram upisati na kurs?
Ne, nakon što ste kupili svoj uslužni paket, bićete otključani za našu članarinu i možete pogledati modul koji tražite. Da li ćete to uraditi odmah ili kasnije, zavisi od vas.
3Koliko dugo ću imati pristup članstvu?
Imate pristup odgovarajućim modulima u bilo koje vrijeme bez vremenskog ograničenja.
4Koliko dugo je kurs?
To zavisi od toga koliko vremena i truda ulažete. Možete naučiti teoretski dio za nedelju ili dvije. Međutim, naša je praksa pokazala da je u prosijeku potrebno 30-60 dana.
5Kakav materijal za učenje imam?
U našem interaktivnom BackOffice-u naučite svaki modul korak po korak uz pomoć visoko profesionalnih Full HD video snimaka.
6Koji sadržaj uključuje online akademiju?
Modul 1: Predstavljanje Blockchain-a
Modul 2: Istorija Blockchain-a
Modul 3: Decentralizacija
Modul 4: Javna adresa i privatni ključ
Modul 5: Blockchain
Modul 6: Proces transakcije
Modul 7: Rudarstvo
Modul 8: Algoritmi konsenzusa
Modul 9: Rizici, mogućnosti, prednosti
Modul 10: Trgovina
Modul 11: Novčanici
Modul 12: Porezi, propisi
Modul 13: Bezbednost
Modul 14: ICO i COIN Procjena
Modul 15: Trgovinski rizici