prvi svoje vrsteparallax background

CILJEVI

Stvarna ekonomija kao osnova

Uspostavljanje projekta zavisi uglavnom od eksternih uslova kao što su lokacija, infrastruktura, postojeća radna snaga, valutna stabilnost, fiskalni zakoni i lokalna mreža. Namjerno smo odabrali Crnu Goru, malu, ambicioznu zemlju kandidata za članstvo u EU, jer ova lokacija ispunjava sve uslove i preduslove za sigurnu, uspješnu i profitabilnu implementaciju strateški odabranih projekata.


UPOTREBA


Da bismo obezbedili praktičnu upotrebu ProtecTHOR Tokena, pružamo fleksibilan i jednostavan sistem za ispunjavanje sledećih uslova:
  • Jednostavno Plaćanje
  • Vrijednost Imovine
  • Jednostavno Funkcionisanje
parallax background

Distribucija tokena

PTX tokeni se izdaju u 5 intervala (R1 do R5) *:


*Navedena ponuda je ograničena na 730,000,000.00 PTX tokena i još uvek je dostupna u trenutku izdavanja.
parallax background


Važno


Ne obećavamo zaradu i druge vrste profita. Ne upravljamo sredstvima, niti ulažemo sredstva u ime klijenata. ProtecTHOR token ne bi trebao biti investicija i ne pravimo nikakav povraćaj sredstava niti vrijednosti: prospekt našeg utility paketa, u zavisnosti od paketa, klijent dobija unaprijed definirani broj besplatnog ProtecTHOR-a kao zahvalnost za podršku našem korporativnom razvoju. ProtecThor token-i se nalaze na PTX novčaniku na našem backoffice-u.

Ove izjave ne predstavljaju mišljenje o preporuci za kupovinu i nisu dio toga. Ne može posotojati nikakvo uvjerenje da će ciljevi i implementacija projekta ProtecTHOR biti postignuta na opisan način. Dobici i povratak ne mogu i ne smeju biti zagarantovani zakonom; takođe je moguće da neće biti dobitaka. Takođe postoji rizik od ukupnog gubitka. Mi smo start-up kompanija čije se finansiranje prvo mora osigurati, što prirodno donosi rizike. Navedeno treba uzeti u obzir prilikom odluke o kupovini naših paketa.